Friday, May 29, 2009

Habis sudeyh


One week of torture has finally ended!
Just pray for the best
_

9 comments:

bawangmerah said...

yeah. pray for the best.
im hoping, there will be a miracle for me.
gile mengharap kot.
ye lah, exam aku semua essay. pulak tu, kasi markah ikot impressive marking. naya weyh~~~
camne la orangputih bace essay aku tu. dah la bad handwrting. sengal ubi tol.

Syazwan Harun said...

*ib babi*
slogan mmber aku dan bakal2 dak kmb
hahahaaha

abbad said...

gler la
aku plk br nak start sem esok ni
shit

Anonymous said...

uit, ble tgk bku2 ko aku teringat ngan aku nyer exam..... campbell, math... huh!!

orang kampong said...

macam ku pernah lihat buku2 itu..

Lord Hosni the Wise said...

bawang;
de ke patot exam mase org tgh smayang jumaat..gile punye org putih

waan fook;
Ib x babi..yg babi tu MARA..apsal la mintak min point smpai 38???? mintak 30 sudeyh..

abbad;
selamat maju jaya! bile abes foundation?

anonymous;
len kali tulis name btl la..grrr

iqzuan;
hahaha..pinjam jap eh wat posing..

bawangmerah said...

aa...yang tu memang gila tahap cipan. tapi nak buat camne. harung je la.
kitorg ni kire ok lagi sebab habis exam 230pm, jadik memang ada masa nak solat pastu.
senior aku memang naya. exam habis 230pm, pastu dorang kene cepat2 gi solat sebab at 3pm, exam math plak yang start.
haih.

Lord Hosni the Wise said...

v

amyrah said...

rilek2..
hadapi kenyataan dunia skang nih mmg dorang yg pegang..islam sntiasa kne diskriminasi wpun duk m'sia T_T

eh.korang blaja ekonomi??