Tuesday, March 16, 2010

Cacing anda hilang?

Baru sampai umah sabtu maghrib..10 jam naek bas. memang nak tercabut dah pinggang.

Alice in Wonderland memang tidak memuaskan hati. Tp memang cite die macam tu, tidak sepatutnye aku marah kerana kepenuhan tahyulnya cerita tu..

dah tukaq tiket..balik seremban khamis malam..Jangan aku sampai sane zurin ngan wajidi dah takde pulak..memang aku shoot pakgad (tibe2 beliau menjadi mangsa)

exam lagi 6 minggu, marah dengan diri sendiri kerana masih bengap..

teringat sambutan maulidur rasul, bergendang, berarak, bertasbih, berselawat memuji nabi, bercerita hikayat nabi..kan bagus kalau diiringi sedekah, charity, dan beri-memberi. Nampak signifikan kelahiran nabi. pendapat je.

tak sabar nak habes IB..tp cuak pulak..tiba2 dilantik jwatankuasa hapetah untuk Grand Dinner..Apakah???

hai Ilmu kaji hayat, ilmu kimia, ilmu ekonomi, serta ilmu hisab, ilmu keramat dari geneva, jangan lah kalian susahin aku, silah lah berdamping dengan ku wahai ilmu...

rse trkilan tak gi kenduri pija..aku salahkan bob kerana x tanye pja awal2 die available x 13hb..YES FATSO, I BLAME YOU!

walimatul urus encik ikhwan pensyarah matematik ahad lalu...semoga bahagia ke anak cucu..

mahu kaya..mahu kayaaaaa...mahu jadi ahli sejarah. arkeologi, membuat carigali monumen tertimbus..

sudah tidak ada idea mahu mengarut..terima kasih kerana membuang masa.

_

5 comments:

pja_chan said...

huhu. xde wakil 506. even dak tgb sekor pon xdak! T____T tp xpela. hihi. ble nak jmpa ko da kan ishh

bawangmerah said...

you, i taknak kasi nombor telefon i boleh tak?

Mohd Muzamel Zainal said...

skinny 1 kepada fatso 2,
skinny 2 kepada fatso 2 over..
-semoga success final!
roger n out

Lord Hosni the Wise said...

pija;
takpelah..hanya doa dan cap selamat yg dpat papa kirmkan buat kakak...isk3

pain;
why??? tell me why??? ohhhh pleaseeeeeeeee....

mujus;
good-looking 1 to skinny 1
good-looking 1 to skinny 1
thnx fer d wish..all d best fer u too
roger n out

bob_tgb_bkn_fatso said...

fatso@bob tuh saing mu di kms ko?