Saturday, February 28, 2009

the Past

aku malas nak tulis..

pasal aku da tulis kat blog kelas aku..

klu nak bace jemput la..

http://506kitchen.blogspot.com/2009/03/i-am-still-living-in-d-past.html

klu xnak peduli ape aku..

klu nak komen tu komen kat sini..kat sane pon ok gakk
tp x manis la..

_

3 comments:

-miyn- said...

salam.

im proud to be the first.

ekceli kan, aku pun agak rasa apa yg ko rasa. rindu mrsm tu sgt2, tp bukan kelas aa, lebey kpd keseluruhan dan kwn2 rapat.

dan kat sini entah knapa aku mcm feelingless sket.


tp kan hosni, what u can do are:

. buat je even x rela. try ur hardest to be optimistic. bila nk pk jht2, cr jugak kebaikan or reason yg baek..so that x develop negative thinking tu.

. find ur oldies back. ni penting kot. aku pun da byk tinggai sbb perasan bz kalah VVIP. last2 bila tau yg aku tertinggal byk crita dan hal hidup dorang, jd maken sedess.

. act in spite of ur mood (KAH3), tp yg ni betul jugak. susah kot nk buat benda ni. tp tryy je.

. kwn dgn aku. hihi, jgn moody tak tentu pasalla hosni. dulu kan aku slalu trasa mcm nak senyum besarr2 bila jumpak ank, sbb ank kan cumel mcm kuceng, tp skrg asekk masam ja. dh jadi takut smacam la pulak. mmg BOS betul.

. learn how to tell people how u feel.


dats it. cheer up lah! ank akan stranded kat sini lg 2 sem. make sure u make the best out of it so that it'll b worth remembering.


-miyn si baek-

kepalmawi said...

hahaha
ilek a bro
aku pelik
perot punye besar
tapi susah nak pendam masalah
xmuat ke

sebab ape tuhan cipta mata kat depan bro
sebab tuhan suro jgn tgk belakang
pape pon
gudluck

Lord Hosni de Croquignolet said...

to miyn;
kdg2..apabila seseorang itu menghadapi masalah, kite x spatutnye lari dr org itu, kerana itu hanya akan membuatkan org itu rasa lebih tidak normal..

aku baru2 ni ja develop mnda ni..sejak sem 1 dlu macam tanak amek pusing..ekceli sbelom mula sem 2 ni awal2 lagi da ak azam, tanak pandang blakang..let past me past..tp sejak incident ak ngan HEP aku, segala kenangan TGB berputar kembali..segala memori tu sperti membuak-buak nak termuntah kay kpale ak..tambah2 plak sme mnde yg berlaku kat KMS n wat ak tringat kat TGB..even bile ak ngan member MD$! aku..mahupun ahlul ENtrepreneur...

namun saya telah belajar untuk mengawal prasaan yang demikian ini..maaflah kalau2 org sekeliling terganggu dengan perubahan ini kerana sayer juga pertama kali berhadapan dengan situasi sebegini..saya harap saya akan memperolehi kembali semangat, keazaman, dan motivasi diri supaya sayer dapat berbakti pada nusa dan bangsa..

berbanyak trimas lagi saya ucapkan kepada cik aminah kerana mengam kisah hal saya..bodohlah saya jika tiada menghargai sahabat dan rakan sekerja yang baik seperti anda. trimas. maaf sekali lagi jikalau ketidak seimbangan hormon saya membuat saudari bermuram durja...


kepada mawi;

sepertinya tuan tidak tahu yang perut 6-pax saya ini sememangnya tidak dapat membendung apa2 melainkan makanan, minuman dan udara.
benarlah mata itu dijadikan untuk kita memandang depan, namun leher itu dijadikan dapat bepusing supaya kita dapat menoleh kebelakang..

namun trimas berbanyak atas nasihat tuan itu, moga2 tuhan rabbul izzati menunjukkan jalan..

semoga berjaya buat tuan juga..
lama juga tida mendengar khabar tuan