Tuesday, December 15, 2009

Fenomena Gila Telenovela Amerika Latin

Korang! yang scare sengaje atau tak sengaje menumpang lalu atau menjenguk blog ini!
Ye! Kau le, pandang orang laen buat ape?
Aku nak ko tengok video bawah ni. Sumpah lawak haram.
Afdlin Shauki buat standup comedy pasal fenomena gila telenovela yang satu ketika melanda negara kita ni..
Tengok aku kate! tengok!
alah...kejap je buffering, pastu play la...ok?
Tengok ye..plizzzz (gaya menggoda)

9 comments:

Qeef said...

haha memeng siot lawak gile laa!! xD

Lord Hosni the Wise said...

haaa..kan abang dah kate~~

azrul azwar said...

damn..aku nak tengok...
tapi ko wat gaye mnggoda?


erkk...
trus pikir 2 3 4 5 6 7 8 kali~~
hahaha..


takde la..nnt aku tengok..tenet lmbap,

bawangmerah said...

gaya menggoda you semakin luntur.
i dah tak tergoda

bob said...

hahaha...
lawok gilo babi!
trngt ko lawok jafni~

lordhosni said...

azrol;
ok2..tp bila2 kene tgk aaa

pain;
eleh..u je yg ego tanak ngaku!

bob si gemuk;
haaa...ke abe oyak doh..

nurulfana said...

weh aku tak dpt catch up sgt la lyric dy =(

tapi yg mana aku dpt dgr mmg kelako gile. haha

lordhosni said...

fana;
aloh...play dua tiga kali dapt la tu..plan2 kayuh..

pja_chan said...

aku pon xdpt nak catch up sgt. tp kelaka ar. tp aku ade nguap gak ar hoho. sory2~

tp tuh kan soundtrack mis tres hermanas huhu~