Saturday, December 26, 2009

Tamer Hosny

Saya baru dapat tau bahawa ade sorang artis Mesir name die same dengan saya!
Tapi ejaan nya sedikit berbeza - Tamer Hosny. Sebelum ini saya cuma tau Hosni Mubarak, dan sedikit pun tidak berbangga dengannya.
Sengaja mahu kecoh-kecoh. =)



Tamer Hosny


Tomel Hosni

_

Tu je pon.

HEHE.

_

15 comments:

bLaDe said...

hahahahahhaa...itu x bole blah beb...tomel hosni~

nurulfana said...

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Myra said...

homaigod.. HAHAHAHAHAHAHA!! sgt x bole blaaaaaaaa!

Syazwan Harun said...

penipuan semata2

Qeef said...

kalau brader tu tau kw same name ngan dye konpem lpas ni dye tuka nama... tuka jadi Tamil Nadu lg best.. xD

kepalmawie said...

lepas nie kalau aku jumpe ko
memang aku nak sepak laju2
hahahah

pja_chan said...

HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA

ms. stalker said...

ala tomel2 ank mummy ni~geli dowh..hahaha~

Hairman said...

apekah???

mamatsyafiqanwar said...

pergh!!!! same siaaal.

Lord Hosni the Wise said...

blade;
heheh..Blade pon tomel jugak!

fana;
sabor fana..cool...

myra;
haaa..amacam? nak kapel tak?

wan;
terimalah ia dengan seadanya

qeef;
aku ingat ko nak kate die mesti nak wat plastic surgery bg muka macam aku!

mawie;
ade bran sepak la..ngehehe

pja;
ko mesti tumpang bangga kan..HEHE

ms stalker;
geli tu geli la jugak..ekau ni sapo?

hairman;
apekah ape???

mamat;
ala..ko pon ltak la gambar tamam je..stylo gak pe.. name dah nak tinggal terbalik je..

shiedahkamil said...

aku nmpk poster tamer hosny kt locker uni aku..

tetibe teringt post ko yg ni..hak3

Lord Hosni the Wise said...

die femes ke?

haaaa..ko tampal pulak poster Tomel Hosni !!

Lily Cartina said...

kalo ko slim, confirm ko lagi kacak daripade tamer hosny.

lordhosni said...

mungkin jugak...pasal skarang pon da kacak!

HOOHOH